Meny:

Dead sea spa

Produktmeny:

Dead sea spa - ansikt

 

Mud facial bar

Daglig rengjøring av normal til fet hud. Gir næring, rengjør, pleier og fukter huden. Løser opp hudormer og motvirker arrdannelse etter acne.

Art.nr. 213Mud facial bar, 100gkr 179,-

Ceramide serum

Ceramider er en grunnfaktor i hudens hydrering. De kontrollerer fuktighetstapet i epidermis. Ceramider fungerer som beskyttende fettbarrierer i rommet mellom cellene. Ceramidene har viktige forebyggende, reparerende og fuktighetsgivende funksjoner. Ceramidene leverer viktige fettsyrer til cellene i huden. Ceramide er et avansert og konsentrert serum som har en struktur og egenskap som huden s egne ceramider. Produsering av egne ceramider minsker ved en viss alder. Da blir huden slappere og tørrere. Ved å tilføre ceramidedråper blir huden jevnere med mindre synlige rynker. Bland gjerne noen ceramidedråper i din nattkrem eller din body lotion.

Art.nr. 224Ceramide serum, 5x3mlkr 689,-

Flytende rengjøring

Et rikt og kremaktig rengjøringsprodukt. Fungerer både som rengjøring, ansiktsvask og makeupfjerner. Gir næring, pleier og gjenoppfukter huden din.

Art.nr. 225Flytende rengjøring, normal/tørr, 125mlkr 198,-

Flytende rengjøring for fet hud

Et unikt såpefritt rengjøringsprodukt som regulerer og balanserer fettproduksjonen. Åpner porene og rengjør huden grundig. Gjenoppfukter, frisker opp og gjør huden fin og slett.

Art.nr. 232Flytende rengjøring, fet hud, 125mlkr 189,-