Meny:

Medical Herbs

Produktmeny:

Medical Herbs

Dr. Melumad har lansert den unike serien SKIN SUPPORT. Denne er spesielt laget for personer med hudproblemer. Inneholder vegetabilske oljer: Castorolje, kokosnøttolje og shea butter olje. Rene medisinske planteekstrakter: Aloe vera gel, korianderekstrakt, valurtekstrakt, kamilleekstrakt, piletre barkekstrakt og flere andre naturlige ingredigenser så som: Dødehavsmineraler, allantonin, propolisekstrakt, glycering og vitamin A og E.


Medical Herbs Intensive Conditioning Moisturizer

Dette er en gjenoppfuktende krem som skal brukes på hele kroppen flere ganger daglig. Hjelper med å gi fukt til huden.
God for ekstra tørr og irritert hud.

Art.nr. 150Medical Herbs Moisturizer 250mlkr 285,-

Medical Herbs Wash

En mild og skånsom dusjgelé som rengjør huden grundig. Gjenoppfukter huden og motvirker irritasjoner.

Art.nr. 151Medical Herbs Wash 250mlkr 314,-

Medical Herbs Skin Perfektor

Dette er en aktiv behandlingskrem som skal brukes på sår eller utslett. Påføres flere ganger daglig, etter behov. Vær nøye med også å smøre om kvelden: Når kroppen hviler, jobber kremen mest effektiv.

Art.nr. 152Medical Herbs Skin Perfektor 100mlkr 335,-

Medix Parakosin Liniment

Med tre helt unike planteekstrater; ringblomst, tungras og stemorblomst. Inneholder også  sheabutter som har mykgjørende effekt. Lindrer hurtig og effektivt mindre ubehag i huden. Gir fukt og smidighet til huden.

Art.nr. 153Medix Parakosin Liniment 100mlkr 299,-

Medix Massage gel

Hurtig effekt som forsiktig roer ned og gir en varm, befriende følese.

Art.nr. 154Medix Massage gel 250mlkr 279,-

Medix AD cream- Dry skin Therapy

En unik blanding av naturlige urteekstrakter, smør og oljer. Basert på vår avanserte gjenfuktningsteknologi som gir rask og langvarig beskyttelse mot rød og irritert hud. Parfymefri - ingen konserveringsmiddel.

Art.nr. 155Medix AD cream- Dry skin Therapy 60mlkr 229,-

Medix Soothing Magnesium Cream

Et førstevalg; en roende magnesiumkrem med hurtig effekt som gir en herlig, varm følelse. Inneholder en eksepsjonelt høy konsentrasjon av magnesium som kommer fra dødehavssalter samt et unikt kompleks av eteriske oljer og vitaminer. Absorberes raskt for et effektivt og langvarig resultat. Brukes også før sportsaktiviteter for å varme opp, styrke og forberede kroppen. Anbefales av sykegymnaster og sportmassører.
Instruksjoner:
Masser inn 2 til 3 ganger daglig. Smør ikke på ansiktet eller på følsom, irritert eller skadet hud. Avbryt bruken om det oppstår irritasjon. Vask hendene nøye etter bruk. Barn, gravide eller ammende kvinner bør ikke bruke dette produktet. Kun for anbefalt bruk og ifølge bruksanvisningen. Kun for utvortes bruk. Må ikke svelges. Unngå kontakt med øynene og slimhinner. Oppbevares utenfor barns rekkevidde. Synergieffekten av de aktive ingrediensene skaper rødhet og varme på huden, noe som kan vare i cirka en time. Test på et lite område for å være sikker på å utelukke overfølsomhet.

Vegansk.

Art.nr. 156Medix Soothing Magnesium Cream 250mlkr 479,-