Meny:

Aloe vera

Produktmeny:

Liminent & sportsmassasje

 

Sportsmassasjelotion

En uvanlig sammensetning av rene eteriske oljer som: Kryddernellik, aloe vera, peppermynte, eukalyptus og kamfer. Stimulerer blodsirkulasjonen og lindrer smerte. Anbefales av fysioterapauter og idrettsmassører.

Art.nr. 400Aloe vera sportsmassasjelotion 125mlkr 399,-

Aloe Vera Thermal Magnesium Cream

Denne klebefrie, høykonsentrerte magnesiumkremen er utviklet for å gi hurtig effekt, den varmer og gir et optimalt og langvarig resultat. Inneholder en blanding av rene eteriske oljer og aktive urter fra Amazonas. Den høye konsentrasjonen av magnesium gir huden en intensiv gjenfukting og gir naturlig glans. Anbefales av fysioterapeuter og sportsmassører.
Instruksjoner:
Masser inn 2 til 3 ganger daglig. Smør ikke på ansiktet eller på følsom, irritert eller skadet hud. Avbryt bruken om det oppstår irritasjon. Vask hendene nøye etter bruk. Barn, gravide eller ammende kvinner bør ikke bruke dette produktet. Kun for anbefalt bruk og ifølge bruksanvisningen. Kun for utvortes bruk. Må ikke svelges. Unngå kontakt med øynene og slimhinner. Oppbevares utenfor barns rekkevidde. Synergieffekten av de aktive ingrediensene skaper rødhet og varme på huden, noe som kan vare i cirka en time. Test på et lite område for å være sikker på å utelukke overfølsomhet.

Vegansk.

Art.nr. 401AV Thermal Magnesium Cream 250mlkr 479,-

Aloe vera sportstick

En praktisk stift spesielt sammensatt for å minske ubehag etter fysisk aktivitet. Basert på aktive medisinske ingredienser bl.a. aloe vera, kamfer, candelillavoks, peppermynte og castorolje.

Art.nr. 407Aloe vera sportstick 20grkr 219,-